Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interface logowania

Reither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dla was taki zakodowany interface logowania który wykonała wredna

8266414076526811129038.jpg

Download:

http://www25.zippyshare.com/v/24869388/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3a86839f411c494ed9ecd1d306924d57ea094ae6f599f0ff6c186dd62bf2c709/analysis/1407664216/

Tutaj link do PSD:

http://www.mpcforum.pl/topic/1212786-psd-login-interface-by-feistygraphic/

Instrukcja:

1. Do głównego folderu z clientem wrzuc interface.eix/.epk, folder lib i folder dane
2. Wypakuj root i locale i podmień pliki
3. Wejdz w folder pack następnie otwórz plik index za pomocą notepad'a ++ i dopisz tam

interface
*
Specjalista
Opublikowano

Bardzo mi przypomina ten co kiedyś wredna udostępniła,lecz ten ma trochę inną grafikę.

Ale i tak ciekawie to wygląda :).

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bardzo mi przypomina ten co kiedyś wredna udostępniła,lecz ten ma trochę inną grafikę.

Ale i tak ciekawie to wygląda :).

Bo to jest ten sam interface z tamtego tematu z psd, nawet dalem link tylko dorobilem 2 buttony forum i zapisz dane :D

tylko ten jest zakodowany :)

Opublikowano

Failed to load image (filename: locale/pl/ui/login/unten_rechts.tga)

Failed to load image (filename: locale/pl/ui/login/unten_links.tga)

Brakuje 2 plików chyba :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Failed to load image (filename: locale/pl/ui/login/unten_rechts.tga)

Failed to load image (filename: locale/pl/ui/login/unten_links.tga)

Brakuje 2 plików chyba :)

Pobierz teraz bo zaktualizowalem i zobacz :)

Opublikowano

Witam, mam dla was taki zakodowany interface logowania który wykonała wredna

8266414076526811129038.jpg

Download:

http://www25.zippyshare.com/v/24869388/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3a86839f411c494ed9ecd1d306924d57ea094ae6f599f0ff6c186dd62bf2c709/analysis/1407664216/

Tutaj link do PSD:

http://www.mpcforum.pl/topic/1212786-psd-login-interface-by-feistygraphic/

Instrukcja:

1. Do głównego folderu z clientem wrzuc interface.eix/.epk, folder lib i folder dane

2. Wypakuj root i locale i podmień pliki

3. Wejdz w folder pack następnie otwórz plik index za pomocą notepad'a ++ i dopisz tam

interface
*

Było już na tym Forum, bodajże Giecu wstawiał ale like

Opublikowano

Za bardzo laguje ,ale wygląd ładny, ogarnij te lagowanie to bedzie super.

Lagowanie może wynikać ze sprawdzania statusu Channeli. Gdy wszystkie channele będą włączone to nie będzie zbyt dużych lagów, jednak gdy channele będą wyłączone - będą wtedy lagi.

@topic Interface całkiem spoko, dzięki za te 2 buttonki i Like :D

Opublikowano

Mam clienta z plików od Terenza.

Po wgraniu interfacu nie wczytuje się (jest czarny ekran w cliencie)

Jest inna ścieżka w localu, więc podmieniłem ją w pliku loginwindow.py, ale tylko tutaj.

Gdzieś jeszcze trzeba?

Opublikowano

k***a zaczełem kodować i ktoś mnie ubiegł :( moje życie jest bezsensu :D

@topic: dobrze zakodowane

@edit: to nieto logowanie co ja koduje, za 2 dni dam wam xDD bo niema czasu :(

Opublikowano

k***a zaczełem kodować i ktoś mnie ubiegł :( moje życie jest bezsensu :D

@topic: dobrze zakodowane

@edit: to nieto logowanie co ja koduje, za 2 dni dam wam xDD bo niema czasu :(

Szkoda tylko, że nie zezwoliłam na opublikowanie mojej zakodowanej grafiki :rolleyes:

Topic@ ładnie zakodowane:) dziękuje za dodanie autora w "stopce"

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie zezwoliłam na opublikowanie mojej zakodowanej grafiki :rolleyes:

@Wredna :) mogę?? :D Prosze...

Opublikowano

Dobra ksieżniczko jak coś udostepniasz to chyba masz swiadomosc ze ludzie moga robic z tym co chca? Jak sie z tym nie zgadasz to idz poprzyj ACTA SOPA PIPA

Opublikowano

Dobra ksieżniczko jak coś udostepniasz to chyba masz swiadomosc ze ludzie moga robic z tym co chca? Jak sie z tym nie zgadasz to idz poprzyj ACTA SOPA PIPA

Gówno wiesz, a jak zwykle kłapiesz dziobem :) To co trafia do internetu nie jest objęte zasada totalnej "dobrowolki". Nie zezwalam na to bo jest to moja praca i nie życzę sobie, by ktoś się na niej "dorabiał", w jakiekolwiek formie. Dlatego też nie będzie takich rzeczy, na pewno nie będzie ich na mpc :)

Autor tematu zapytał się o możliwość zakodowania i wyjątkowo dostał zgodę.

PS. @eddR_v2

dziękuje, dzięki Tobie sobie uświadomiłam, że już nic mojego za darmo tutaj nie udostępnię, nigdy :)

Pozdrawiam.

PS2. proponuje zmienić kolor czcionki wpisywanej w inputy na jakiś "żółtawy". Będzie się lepiej prezentować, niż ten "szarawy".

Opublikowano

Gówno wiesz, a jak zwykle kłapiesz dziobem :) To co trafia do internetu nie jest objęte zasada totalnej "dobrowolki". Nie zezwalam na to bo jest to moja praca i nie życzę sobie, by ktoś się na niej "dorabiał", w jakiekolwiek formie. Dlatego też nie będzie takich rzeczy, na pewno nie będzie ich na mpc :)

Autor tematu zapytał się o możliwość zakodowania i wyjątkowo dostał zgodę.

PS. @eddR_v2

dziękuje, dzięki Tobie sobie uświadomiłam, że już nic mojego za darmo tutaj nie udostępnię, nigdy :)

Pozdrawiam.

PS2. proponuje zmienić kolor czcionki wpisywanej w inputy na jakiś "żółtawy". Będzie się lepiej prezentować, niż ten "szarawy".

I co z tego że nie udostępnisz ? Jak to co udostepniasz to nic nie warte prace i tak czy siak.. Arisa I Kurlz jak już coś wrzucają to nie jest to odrzut ktorego nikt nie chciał.

A co do wrzucania internetu to polecam się zapoznac z C oraz CC bo nie masz bladego pojecia o prawach autorskich.

Opublikowano

Jakim programem edytowałeś .PSD tak aby zapisać dobrze .tga? 

Napiszesz mi na GG lub PW?

Temat fajny ale na Cliencie 40k nie chodzi bo trzeba zmienić liby (I nie włącza się client), żeby go włączyć trzeba edytować intrologin.py odnoście socket.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Jak zmienić to tło w środku hm?

rozpakuj interface.eix/epk przejdz do locale/pl/ui i tam jest plik o nazwie login-bg.jpg i podmien na jaki chcesz rozdzielczosc najlepiej zeby byla 1280x720

Jakim programem edytowałeś .PSD tak aby zapisać dobrze .tga? 

Napiszesz mi na GG lub PW?

Temat fajny ale na Cliencie 40k nie chodzi bo trzeba zmienić liby (I nie włącza się client), żeby go włączyć trzeba edytować intrologin.py odnoście socket.

W photoshopie, zapisalem np. button w formacie .png i pozniej w paint.net zapisalem jako .tga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...